Nu geopend: Salon Be Pure

Nu geopend: Salon Be Pure

Een droom die uitkomt

Na maanden voorbereiden en inrichten is het dan eindelijk zo ver: mijn eigen Welllness & Skincare salon is open! Werken met mooie, natuurlijke producten, elke klant een unieke ervaring bieden en werken op een manier zoals ik dat graag wil. Dat voelt goed!  Salon Be Pure staat voor huidverzorging, ontspanning en beleving en je leest hier waarom.

In 2017 ben ik afgestudeerd van de opleidingen wellness en allround schoonheidsspecialiste. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in kleine, grote en internationale salons en spa’s. Naast mijn  huidige baan de de wellness van een hotel, begon toch steeds sterker de wens te ontstaan om daarnaast voor mijzelf te beginnen.

Als klein meisje had ik namelijk al een hoekje in mijn kamer al helemaal als salon ingericht en gaf ik mijn ouders en grote zus een massage. Dat mensen in de watten willen leggen zat er dus al lang in. Nu, zoveel jaar later heb ik eindelijk een grotere ruimte tot mijn beschikking, die ik eigen heb kunnen maken. Trots en blij ben ik dat de salon nu af is.

De salon, die zich op de eerste verdieping bevind, is warm en rustig ingericht. Op de achtergrond een muziekje, kaarsjes aan en de subtiele geur van etherische olie… Je zintuigen worden in de salon op verschillende manieren geprikkeld, waardoor  je echt even tot jezelf kan komen. Nu de koudere dagen er aan zitten te komen, staat bij mij de verwarming op de wellnessbank aan, zodat je comfortabel op kan liggen tijdens de behandeling.

Producten

Ik heb gekozen voor het Duitse merk  kwaliteitsmerk  Provida, dat in de jaren ’80 is opgericht. Heel wat ervaring zorgt ervoor dat zij zich enorm ontwikkeld hebben in het maken van natuurcosmetica. Alle ingrediënten komen, voor zover mogelijk, van biologische landbouw of direct van het eigen Demeter-bio-bedrijf. Doordat zij alles in kleine hoeveelheden maken, wordt alles met veel zorg en liefde gemaakt. Zoals Provida zichzelf ook omschrijft, kunnen zij hierdoor top kwaliteit leveren, tegen een betaalbare prijs. Je leest er meer over in deze blog. 

Volledig aanbod

De behandelingen van Salon Be Pure staan in het teken van wellness, je goed voelen in lichaam en geest, dus.  Voor ontspannende gezichtsbehandelingen, massages en voetverzorging ben je bij mij aan het juiste adres. Wil jij dit zelf ervaren? Een behandeling reserveren is eenvoudig via de website.